Braşov: Picturi variate la „Salonul de Crăciun“, de la Okian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Librăria Okian
Librăria Okian

Cea de-a treia ediţie a „Salonului de Crăciun" se deschide astăzi, de la ora 16.00, la Librăria Okian. De data aceasta, salonul reuneşte lucrări ale tinerilor, care au urmat cursuri de pictură şi arhitectură, dar şi ale pictorilor profesionişti din Braşov.

Salonul de la Okian cuprinde icoane pictate pe sticlă, lemn, piatră, lucrări în basorelief sau pe alte suporturi, în tehnici artistice diverse, picturi cu subiect adecvat sărbătorilor de iarnă.

O parte dintre participanţi sunt de la Şcoala Populară de Artă (clasa Cristinei Petruţ), o parte dintre cursanţii de la Cercul de Pictură Reduta (clasa Magdei Vacariu), o parte de la Asociaţia „Pictura ca Hobby", pictori profesionişti (Gabriela Marica, Elena Oana Agapie, familiile Zigman şi Taroi, Camelia Toma, Cristina Petrut ), arhitecţi (Dan Lambrino şi Alexandru Andries) şi diverşi independenţi, precum: profesori, medici, ingineri, farmacişti, cosmeticiană, programatori, istorici şi muzeografi.

Salonul poate fi vizitat până pe 7 ianuarie, iar intrarea este liberă.

De asemenea, în Galeria Librăriei Okian are loc şi Târgul de Carte în limba engleză „Kilipir". De aici pot fi achiziţionate cărţi cu reduceri substanţiale de preţ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite