Piaţa Sfatului va găzdui cel mai mare karaoke în aer liber din România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul marelui eveniment se dă vineri, la ora 19.00, în Piaţa Sfatului. Cel mai mare karaoke din România se adresează atât braşovenilor cât şi turiştilor. Cu toţii sunt invitaţi să cânte cele mai tari hituri româneşti şi să facă istorie la Braşov.

Cu ocazia evenimentului organizat de Radio ZU, din „buricul târgului" din Braşov nu vor lipsi microfoanele şi ecranele mari, pe care vor fi proiectate versurile celor mai ZUper cântece româneşti.

Printre piesele care vor fi cantata în centrul oraşului de la poalele Tâmpei se numără: „Love in Brasil" a Andreei Bănică, „Nu-ţi pierde dragostea"a lui Connect-R, „Privirea ta" a celor de la DJ Project, „Gaşca mea" a trupei Hi-Q, „Soarele meu" a celor de la Mandinga, „Oficial îmi merge bine" a lui Smiley şi „20" a trupei Voltaj.

Din program nu vor lipsi nici interpreţii melodiilor care îi vor ajuta pe cei mai timizi dintre participanţi. Aşadar, dacă vreţi să impresionaţi întreaga ţară, învăţaţi versurile, veniţi în Piaţa Sfatului şi dovediţi că aveţi talent.

De încălzirea pentru cel mai mare karaoke din ţară se vor ocupa dj-ul Adi Mihailă şi DJ Robert Georgescu. Seara se va încheia cu un super recital al trupei Sensor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite