Braşov: Petreceri tematice pentru prichindei, de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grădiniţele, şcolile, muzeele şi parcurile de distracţie au pregătit un program special dedicat copiilor. Este garantată distracţia alături de personaje din desene animate, un spectacol maraton în Piaţa Sfatului şi voia bună din parc.

Dacă vreţi ca micuţii voştri să petreacă o zi de neuitat, alegeţi unul dintre evenimentele organizate cu ocazia Zielei Copilului.

Unul dintre „târâmurile distracţiei" este Zao Park, din incinta Macromall. Începând cu ora 10.00, locul de joacă vă aşteaptă cu o gamă variaţă de servicii pentru copii. Distracţie în piscina cu bile, pe toboganele gonflabile, curse cu carturi şi paintball, toate într-un singur loc. În plus, Bugs Bunny, Mickey Mouse, Minnie şi Donald Duck sunt doar câteva dintre îndrăgitele persoanje care îi vor binedispune pe prichindei.

Pentru o oră de distracţie, părinţii vor plăti 9 lei, iar pentru toată ziua 15 lei.

Ediţia a IX-a a spectacolului „Vivat Copilăria!", dedicată exclusiv copiilor, îi aşteaptă pe micuţi să petreacă două zile de excepţie în Piaţa Sfatului. Pe 1 şi 2 iunie, cele mai frumoase momente artistice, pe care le-au pregătit micuţii şcolari şi preşcolari pe parcursul acestui an şcolar, vor fi prezentate chiar în „buricul târgului".

Nici reprezentanţii Cercului militar Braşov nu au uitat de prichindei. Ei organizează, pe 1 iunie, de la ora 18.00, un spectacol dedicat copiilor. Evenimentul se bucură de participarea micuţilor de la Grădiniţa nr. 14, de trupa de break-dance a centrului de Reabilitare Şcolară Brădet, corul „Corona Melos" şi a orchestrei „Allegretto" a Liceului de muzică „Tudor Ciortea" Braşov, precum şi corul „Micii Gondolieri" şi grupul vocal „Păunaşii Codrului" de la Şcoala Generală nr.11. Intrarea la spectacol va fi liberă.

De asemenea, micuţii îşi pot sărbători ziua şi la Muzeul de Artă. Evenimentele încep la ora 11.00, iar copiii vor asista la o lansare de carte şi vor urmări câteva proiecţii video.

Discoteca prichindeilor, de 1 iunie

Corabia distracţiei „Happy Shark", de la Complexul My Place, îi invită pe copii la discotecă. Muzică pentru pici, concursuri de desene pe asfalt, pe hârtie, modelaj din plastilină, fructe proaspete şi o fântână de ciocolată, precum şi multe alte surprize sunt ingredientele unei distracţii pe cinste.

„Promovăm jocurile copilăriei şi îi invităm pe cei mici să vină aici să se distreze şi să socializeze", a declarat Cristina Bolboaşă, manager spaţiu de joacă. Startul distracţie se dă la ora 9.00 şi va ţine până la 19.00, iar biletul de intrare va costa zece lei.

Pe de altă parte, Junior Club Oaki, de pe strada Pârâului nr. 20, este unul dintre locurile unde micuţii se pot distra în voie. Personajele de poveste vor oferi micuţilor un program de discojocuri şi concursuri interactive pe echipe. Distracţia va defini şi atelierele: colţul cu picturi pe faţă, al clovnilor poznaşi şi al baloanelor de săpun. Câştigătorii jocurilor şi concursurilor desfăşurate în timpul petrecerii de 1 Iunie vor primi premii şi diplome.

Două ore de joacă la Oaki costă 14 lei.

Distracţie în Parcul Titulescu

Peste 200 de copii sunt aşteptaţi să se distreze, de ziua lor, în Parcul Titulescu, din centrul Braşovului. Asociaţia Colors şi alţi parteneri oferă micuţilor, începând cu ora 11.00, o serie de surprize. Copiii pot lua parte, în mod gratuit, la jocuri tematice interactive, activităţi sportive şi ateliere de creaţie.

Premii pentru micuţii pictori

Cei mai talentaţi dintre copii sunt invitaţi să se înscrie la un concurs de desene. Reţeaua de magazine Gosstat-But organizează pentru prichindei un concurs de desene pe asfalt şi unul de desene pe planşe. Micuţii sunt invitaţi să se înscrie la unul din magazinele situate pe: strada Carpaţilor nr. 83, str. Brânduşelor nr. 68 şi str. Prunului nr. 12.

Cei care dovedesc că au abilităţi de „adevăraţi pictori" vor fi premiaţi cu dulciuri şi răcoritoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite