Braşov: Petreceri de Valentine’s Day, în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă sunteţi singuri, de Ziua Îndrăgostiţilor, este imposibil să nu vă găsiţi partener(ă). Cluburile braşovene au pregătit numeroase surprize romantice. În Kasho Club, Holograf va interpreta cele mai frumoase melodii de dragoste.

Celebra formaţie Holograf revine în Kasho Club pentru un concert special de ziua îndrăgostiţilor. Una dintre cele mai longevive trupe din România, exponenţii de succes ai rock-ului autohton vor cânta sâmbătă, de la ora 23.00.

Băieţii de la Holograf se pregătesc pentru lansarea unui nou album în primăvara acestui an. În aşteptarea albumului, formaţia a lansat videoclipul piesei  „Inima mea", o melodie mai veche, dar într-o interpretare nouă, pe care o vor cânta şi mâine seară în Kasho. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Tot sâmbătă seara, de la ora 23.00, Glam-Glam Braşov vă invită la petrecerea îndrăgostiţilor în stil hawaian, unde este obligatorie ţinuta de plajă. Cei care vor să se distreze în clubul din Centrul Civic trebuie să scoată din buzunare 20 de lei/persoană.

Petreceri pentru flirt

De dragul de a asculta o declaraţie siropoasă sau de a vă acorda o şansă reală să aveţi partener, nu ar trebui să fiţi singur de Valentine's Day! Aşadar, luaţi-vă gaşca şi petreceţi o seară de neuitat cu muzică inspirată şi cocktail-uri sexy în Ritmo Café&Wine. În plus, la party-ul de vineri, între orele 21.00 şi 23.00, grupurile de minim cinci fete singure vor primi o sticlă de vin sparkling din partea casei.

De asemenea, dacă vreţi să vă găsiţi perechea ascultându-i doar vocea şi simţind-o aproape pe ringul de dans, petrecerea perfectă la care trebuie să participaţi este „Balul mascat", organizat sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Sergiana Center. Organizatorii promit că, pe lângă emoţia flirtului, veţi avea parte de premii, tombole şi multe alte surprize. Preţul invitaţiei este de 100 de lei. 

Consumatorii de ceai sunt invitaţi să-şi invite partenera/ul la „Ceai et caetera", din centrul oraşului. Aici veţi beneficia de ceaiuri „cu dragoste" şi veţi putea asculta informaţii interesante despre ceremonia ceaiului. Biletul costă 10 lei.

Stand-Up Comedy, în Deane's

După o noapte fierbinte, duminică, de la ora 20.00, vă puteţi relaxa la un show de Stand-Up Comedy oferit de Tiberiu Popovici în Deane's Irish Pub. Tiberiu este unul dintre cei mai prolifici comedianţi români, iar duminică seara va avea grijă ca toţi braşovenii să râdă în hohote. Biletul de intrare costă 15 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite