Braşov: Petrecere cu Play & Win în Kasho Club (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa „Play & Win", alcătuită din trei tineri care au adus un suflu nou în muzica din Romania, vine joi seară să petreacă alături de braşoveni în Kasho Club.

La 17 ani Sebastian, Radu şi Marcy au părăsit oraşul lor natal, Alba Iulia hotărâţi să îşi urmeze visul, acela de a compune pentru cele mai în vogă trupe din România.

Lovitura au dat-o cu albumul S.O.S al băieţiilor de la Akcent, prin cunoscutul hit internaţional Kylie, având ca urmare o grămada de producţii muzicale pentru aproape toate trupele cunoscute de pe piaţa muzicală românească. A urmat rândul celor de la Activ să-i contacteze pentru o colaborare, apoi cei de la 3SE, Sistem, Andra şi mulţi alţii.

Au debutat ca interpreți cu piesa „Slow Motion" în 2009, cântec ce s-a clasat pe locul II în „Romanian Singles Chart".

Cel mai nou single al formaţiei se intitulează „Only", urmând să lanseze şi un album. Au câştigat la ediţia din 2009 a premiilor „Romanian Music Awards" la categoriile „Cea mai rapidă ascensiune" şi Premiul Radio 21.

În 2010 băieţii îşi continuă ascensiunea ca producători, semnând piesele „10 Minutes", „The Sun is Up" şi „Senorita" pentru INNA, „Nu te mai vreau" pentru Ellie White şi „Dreaming of You" pentru Leticia.

Cei de la „Play & Win" sunt înscrişi în „Uniunea Compozitorilor din România" cu peste 300 de compoziţii, acest lucru plasându-i printre cei mai de succes producători români.

Biletul de intrare costă 10 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite