Peste o sută de concurenţi au alergat pentru viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copii, părinţi şi bunici s-au aliniat astăzi la linia de start a crosului organizat în scopuri caritabile de „Hospice, Casa Speranţei". Pe un traseu de peste patru kilometri, alergătorii mici şi mari s-au întrecut într-o „cursă a speranţei".

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI.

Crosul, organizat în Parcul Titulescu, a adunat la linia de start peste o sută de concurenţi , de toate vârstele. Sub deviza „Aleargă tu pentru ei!", braşovenii, dar şi concurenţi din alte zone ale ţării i-au încurajat prin gestul lor pe bolnavii care suferă de maladii incurabile.

Înscrierea în concurs s-a făcut contra unei taxe de 10 lei, iar lista donaţiilor a fost deschisă pentru toţi participanţii. Concurenţii care au ieşit pe primele locuri au fost răsplătiţi de organizatori cu premii apetisante.

  „Concursul este organizat pe categorii de vârstă şi am găsit, cu ajutorul sponsorilor noştri, recompense plăcute atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Pentru locul I, la adulţi avem ca premiu un week-end în Poiana Braşov, dar şi alte surprize. Copiii pot câştiga cursuri gratuite de înot şi plimbări cu kart-urile", a spus Gabriela Tökes, unul dintre organizatori. Participanţii şi nu numai s-au distrat cu jocuri, tombole, body painting, portrete şi plimbări cu poneiul.

image

  „M-am trezit de la cinci dimineaţa cu gândul să alerg pentru mama mea. O iubesc enorm, de la pământ până la cer",

image

Maria Predoiu, concurentă,  5 ani

  „Am venit de la Deva, special pentru a participa la acest cros. Este extraordinar ce se întâmplă aici şi est un eveniment care ia amploare",

image

Corneliu Varvescu, concurent, 52 de ani

  „Am venit să alerg ca să ajut copiii cu probleme. Nu mă interesează sa ies printre primii, pentru mine important e să alerg",

image

 Maria-Isabela Axînia, concurentă, 10 ani

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite