Peste 40 de kilograme de canabis, depistate într-o localitate din Covasna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi „cultivatori" de cannabis, Levente N., de 32 de ani, şi Arpad L., de 39 de ani, ambii din Sfântu Gheorghe, au fost prinşi la sfârşitul lunii trecute, când, pe terenul unuia dintre ei, situat în localitatea Aita Seacă, anchetatorii au găsit o cultură de canabis ajunsă la maturitate, formată din 78 de plante ce prezentau fluorescenţă.

Ancheta poliţiştilor şi procurorilor a stabilit că în primăvara-vara anului 2010, Arpad L. a cultivat pe terenul lui N. Levente, din localitatea Aita Seacă, canabis, o parte din cantitate fiind destinată consumului propriu. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de anchetatori, în podul imobilului nelocuit al lui Levente L.au fost găsite mai multe plante de canabis puse la uscat, tulpini de canabis uscate precum şi ramuri ale acestei plante fără frunze şi fluorescenţă.

După cântărirea plantelor găsite au rezultat următoarele cantităţi: 26,3 kg plante verzi, 10,35 kg plante uscate şi 4,65 kg tulpini de canabis uscate... În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui N. Levente, ulterior instanţa dispunând ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, iar pe numele lui L. Arpad a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile", se precizează într-un comunicat de presă remis, azi, de IGPR.

Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cultivare a drogurilor de risc fără drept, respectiv deţinere a drogurilor de risc pentru consum propriu, fără drept.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite