Braşov: Peste 100 de cai prezenţi la Festivalul Naţional Ecvestru de la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de cai din toată ţara vor participa la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Ecvestru de la Râşnov. Evenimentul se va desfăşura în perioada 13-15 august.

Festivalul Ecvestru reprezintă de câţiva ani un adevărat punct de atracţie pentru turiştii care vin la munte. Acesta se deschide vineri, la ora 15.30, cu „Parada oraşului", unde vor defila Junii Râşnovului, dar şi cele mai frumoase maşini de epocă şi trăsuri.

Concurs de frumuseţe cabalină

„Parada doamnelor", săriturile  peste obstacole, proba de tracţiune, show-urile de dresaj ecvestru şi demonstraţiile de cascadorie cu cai, la care vor participa cei 100 de cai din toată ţara şi care vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 11.00 vă vor încânta.

Ziua de duminică este destinată concursului de frumuseţe cabalină şi muzicii populare. „La concursul de frumuseţe cabalină vor participa rase de lipiţani, friză, cal de sport şi agrement, dar şi ponei. Aşteptăm cât mai mulţi turişti la Râşnov", a declarat  Constantin Ducar, reprezentant Centru de echitaţie Diana.

Muzica va răsuna la Râşnov

În cele trei zile ale Festivalului Ecvestru, cei prezenţi vor asista la un program artistic de excepţie.

Recitalurile oferite vineri, începând cu ora 17.00 de tinerii artişti: Carina şi Bambinii, Johnny Bădulescu, Andreea Olariu, Rebeca Neacşu, o viitoare stea a muzicii uşoare şi Lucian Colareza, laureatul Festivalului de Muzică „Liga Campionilor", desfăşurat săptămâna trecută la Râşnov.

„În cadrul festivalurilor de la Râşnov încercăm să promovăm ansamblurile şi artiştii locali", a declarat Adrian Veştea, primarul Râşnovului.

În plus, sâmbătă, de la ora 20.00, celebra cântăreaţă Paula Seling va încânta publicul, iar seara se va âncheia cu un minunat spectacol de lumini şi lasere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite