Pensiunile din zona Bran-Moeciu, controlate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Braşov i-au verificat pe toţi agenţii economici din zona Bran-Moeciu.

Controlul s-a desfăşurat în perioada 1-5 noiembrie şi scopul lui a fost depistarea agenților economici ce nu respectă legislația fiscală în vigoare, care reglementează actele și faptele de comerț. În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 de lei. Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării suma de 1.746 lei.

„De asemenea, în weekend, s-au organizat și desfășurat, pe raza municipiului Brașov, acțiuni similare, pentru verificarea actelor și faptelor de comerț în domeniul cerealelor și a produselor derivate din cereale, ocazie cu care s-au controlat șapte agenți economici, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 lei, la  Legea 12/1990,republicată și s-a ridicat in vederea confiscării suma de 100 lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite