Braşov: Pensiunile, taberele de copii şi pieţele, controlate de inspectorii DSVSA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În total au fost efectuate 52 de controale şi au fost aplicate 9 amenzi, în valoare totală de 7.400 de lei

Specialiştii de la Serviciul de Inspecţii şi Control din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au efectuat, în ultimele zile, o serie de controale, atât în Braşov cât şi în localităţile limitrofe. Inspectorii au verificat mai multe pensiuni din Predeal, Bran, Moeciu sau Şirnea, tabere de copii, restaurant sau magazine alimentare, unde au aplicat în total 6 amenzi, în valoare de 5.600 de lei.

După pensiuni, a venit rândul pieţelor agroalimentare din Braşov, unde inspectorii au verificat produsele de origine animală, legumele şi fructele. În urma controalelor, au fost aplicate 6 amenzi, în valoare de 1.800 de lei. Nici supermarketurile nu au scăpat de verificări, unde specialiştii au controlat produse precum peşte, legume şi fructe sau produse din carne. La supermarketuri au fost aplicate doar 6 avertismente.

Printre neregulile depistate în timpul acestor controale s-au numărat nerespectarea condiţiilor de depozitare, etichetarea necorespunzătoare a produselor sau lipsa etichetării în cazul produselor tradiţionale, manipularea produselor alimentare în condiţii neigienice", a precizat dr. Dorin Enache, directorul DSVSA Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite