Pensionarii vor la mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii fac cozi pentru a cumpăra bilete de tratament, foto: arhivă
Pensionarii fac cozi pentru a cumpăra bilete de tratament, foto: arhivă

Ca în fiecare an, pensionarii se înghesuie să solicite bilete de tratament în plin sezon estival. Pentru luna martie au sosit la casa de pensii 72 de bilete, dar sunt doar 50 de cereri.

Cele mai multe solicitări sunt în lunile de vară, iunie, iulie şi august, pentru că pensionarii preferă să plece însoţiţi de nepoţii pe litoral. Sitaţia se repetă în fiecare an", a spus Stănica Barbu, coordonator economic al CJP.

Persoanele care au solicitat bilete de tratament  în această perioadă sunt rugate să se prezinte la CJP Brasov pentru a intra în posesia acestora, conform alocării efectuate în baza criteriilor de selecţie, dar nu numai.

Numărul de bilete alocate pentru  această perioada este mai mare decat numărul solicitarilor. „Şi întârziaţii pot veni să-şi depună cereri, pentru că avem surplus de bilete şi nu sunt atât de multe solicitări. În cazul în care nu există cerere, se fac economii la bugetul de stat", a mai spus Stănica Barbu.

Plecările sunt programate pentru dăţile de 12, 13, 14  si 15 martie în staţiunile: 1 Mai, Amara , Buziaş, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olaneşti şi Pucioasa.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite