Braşov: Patru şoferi beţi au rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean, un râşnovean, un făgărăşean şi un braşovean au rămas, ieri, fără permis auto după ce au fost depistaţi de poliţişti că şofau sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce au fost testaţi cu aparatul etilotes, braşoveanul a ieşit „campion“, cu o concentraţie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Braşoveanul „campion“ se afla la volanul autoturismului personal şi se deplasa pe strada Prunului. Pentru că aparatul etilotest a indicat faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Şi poliţiştii din Făgăraş au avut de furcă cu un şofer beat. În cazul acestora, un tânăr de 21 de ani, din Făgăraş conducea un autoturism marca BMW, pe str. Livezii, fiind depistat cu o concentraţie de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În Râşnov, pe strada Vânători, o persoană de 35 de ani, s-a urcat băut la volanul maşinii personale. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Zărneşti, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Controalele poliţiştilor continuă şi astăzi. De dimineaţă, pe raza localităţii Bran a fost depistat un bucureştean de 33 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice, iar la fel ca în cazul celorlalţi şoferi, pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite