Braşov: Party de criză la marile companii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii spun adio petrecerilor luxoase de Crăciun sau de sfârşit de an. Firmele au restrâns bugetul alocat pentru acest tip de evenimente din cauza crizei economice.

Dacă în anii trecuţi hotelierii nu mai puteau face faţă cererilor de organizare a petrecerilor de sfârşit de an, dedicate angajaţilor, în acest an ei se plâng de o scădere drastică a acestora.

Preţurile depind, în general, de numărul de stele, dar şi de cel al grupului. De exemplu, pentru un weekend la un hotel de trei stele din Poiana Braşov, oferit unui grup de 30 de persoane, angajatorul trebuie să scoată din buzunar 130 de euro pentru fiecare participant.

Vom avea petreceri în fiecare weekend în decembrie. De cele mai multe ori se îmbină utilul cu plăcutul. Angajaţii participă la conferinţe pe timpul zilei, iar seara îi este rezervată distracţiei. Bineînţeles, totul este în funcţie de ceea ce doresc clienţii", a spus Ramona Nae, agent de turism la hotelul Rozmarin din Predeal.

Preţul poate creşte dacă doritorii au pretenţii de a decora sala de petreceri în ton cu evenimentul, de exemplu decoraţiuni de Crăciun, sau dacă îşi doresc să fie încântaţi de artişti sau vor momente speciale cu iluzionişti.

Petreceri de... interior

 Deşi oferte sunt, unele firme din Braşov, pentru care petrecerea de sfârşit de an externalizată era o tradiţie, au hotărât să o facă într-un cadru restrâns.

Din cauza crizei economice, vom sărbători Ajunul Crăciunului  într-un mod mai modest, la sediul companiei. Vom face un brad, îl vom invita pe Moş Crăciun, iar petrecrea va fi dedicată în mod special copiilor angajaţilor noştri, care vor primi cadouri. Bugetul va fi mult mai auster de această dată", a spus Simina Costan, manager Delcar.

Angajaţii participă la conferinţe pe timpul zilei, iar seara este rezervată distracţiei“, Ramona Nae, agent turism

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite