Braşov: Pacienţii îşi pot scrie nemulţumirile pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a realizat un forum pe care vă puteţi exprima opinia.

www.faracompensare.ro este adresa de internet la care pacienţii nemulţumiţi de cheltuiala pe care trebuie să o suporte pentru a-şi cumpăra medicamentele, îşi pot exprima de acum înainte opinia. Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a lansat acest site pe care toţi pacienţii, dar şi medicii sau farmaciştii care sunt afectaţi de scumpirile medicamentelor pot semnala cazuri şi situaţii concrete în acest sens.

Prin acest site Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România vrea să atragă atenţia asupra situaţiei deosebit de dificile cu care se confruntă pacienţii după schimbarea mecanismului de compensare. Reprezentanţii COPAC vor să meargă la preşedintele CNAS cu toate mesajele primite prin intermediul internetului. Ei îi reproşează acestuia că nu se ţine de cuvânt, după ce a promis un acces mai mare la tratament pentru toţi bolnavii.

Ceea ce se întâmplă acum în farmacii demonstrează că am fost minţiţi. Creşterea coplăţii nu a fost doar de 10%, aşa cum au anunţat oficialii CNAS, ci este, în medie, de 125%, ceea ce este enorm şi exagerat", este de părere Cezar Irimia, preşedintele COPAC.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite