Braşov: Pachetul majoritar al Delaco, preluat de grupul francez Bongrain

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Suma tranzacţiei nu a fost făcută publică
Braşov: Suma tranzacţiei nu a fost făcută publică

Bongrain a preluat pachetul majoritar de acţiuni al producătorului şi distribuitorului de lactate Delaco din Braşov, controlat de Tudor Comaniciu, potrivit casei de avocatură Biriş Goran, care a asistat grupul francez în această tranzacţie, informează Mediafax.

"Tranzacţia urmează să fie finalizată în cel de-al doilea trimestru al anului 2010, după obţinerea aprobării din partea Consiliului Concurenţei", se arată într-un comunicat al Biriş Goran. Casa de avocatură nu precizează pachetul preluat de Bongrain sau valoarea tranzacţiei.

Achiziţia de acţiuni Delaco a fost anunţată marţi de grupul Bongrain, cu activităţi în industria brânzeturilor. Anterior tranzacţiei, acţionariatul Delaco Distribution era format din Gheorghe-Tudor Comaniciu (56,16%), Dragoş Comaniciu (28%), Adrian-Victor Vartolomei (14,08%) şi Romulus Dumitru (1,75%).

Grupul Bongrain este prezent deja pe piaţa brânzeturilor din România. Grupul francez are aproape 18.000 de angajaţi şi a avut în 2009 vânzări de 3,27 miliarde euro. Produsele Bongrain sunt disponibile în peste 110 state.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite