Braşov: Oltenii au cerut schimbarea arbitrului la meciul cu stegarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Roşca
Vlad Roşca

Oficialii clubului Universitatea Craiova au cerut schimbarea brigăzii de arbitri de la meciul cu FC Braşov, însă preşedintele CCA, Ioan Igna, a refuzat această solicitare, a declarat, miercuri, directorul sportiv al grupării oltene, Vlad Roşca.

"Este incredibil. Suntem cobaii celor de la CCA. Am cerut ca brigada să fie schimbată. Am venit cu argumente foarte clare. De exemplu, atât Marius Avram, cât şi Mircea Orbuleţ au fost desemnaţi şi la meciul din tur. În acel meci FC Braşov a deschis scorul dintr-o fază în care fundaşul nostru Dorel Stoica a fost faultat clar de către doi jucători, fault recunoscut de toată lumea, inclusiv de cei de la Braşov. Domnul Igna a spus că Avram a primit nota 8,6, cea mai mare notă din acea etapă. Era şi normal, pentru că tatăl său era preşedinte la CCA. Mai mult, Mircea Orbuleţ pare asistentul de casă al Braşovului. De când este în prima ligă, din 2008, în cele 22 de meciuri la care a participat, în şase a fost la Braşov şi surpriză Braşovul nu a pierdut niciodată", a spus Roşca.

Oficialul craiovenilor l-a contestat şi pe cel de-al doilea asistent desemnat la acest joc, Adrian Ghinguleac: "Cireaşa pe tort a fost pusă de delegarea lui Adrian Ghinguleac la una dintre linii. Acest arbitru ne-a scos din cupă în meciul cu CFR Cluj, când a anulat golul corect marcat de Costea. Acest arbitru, după fiecare paridă în care a fost delegat, a fost apoi oprit multe etape din cauza greşelilor. Şi despre el, domnul Igna a avut scuze că se află sub observare pentru lista FIFA şi UEFA. Nu ne interesează acest lucru, să fim experimentul lor. Să îi delege la alt meci, nu la noi, dacă vor să facă experimente. Cerem FRF să schimbe această brigadă. Anunţăm FRF că dacă nu vor fi schimbaţi, în spatele celor doi tuşieri, la cele două linii, vom instala două camere de luat vederi, ale clubului, pentru a urmări fiecare mişcare a celor doi, după care indiferent de rezultat le vom trimite la UEFA. Nu suntem bătaia lor de joc. Cu Dinamo au făcut ce au vrut, la Târgu Jiu la fel. Nu se mai poate".

Partida Universitatea Craiova - FC Braşov, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00. Întâlnirea va fi condusă la centru de Marius Avram, acesta fiind ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Adrian Ghinguleac. Arbitru de rezervă a fost desemnat Cătălin Popa.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite