Braşov: Oferte de criză, la petrecerile de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile şi restaurantele din Braşov se întrec în oferte apetisante pentru femeile care vor să se distreze de ziua lor. Localurile au pregătit meniuri speciale, dulciuri, focuri de tabără, muzică bună, dar şi show-uri incendiare de streaptease masculin.

Braşovencele care nu vor să uite în acest an de ziua lor, însă nu dispun de un buget special alocat pentru 8 Martie, pot opta pentru o petrecere rustică, organizată la restaurantul „Pescăruş", din Noua. Cu doar 60 de lei de persoană, doamnele şi domnişoarele vor avea parte aici de o cină specială, cu foc de tabără, lăutari şi stripperi. Musafirii vor fi întâmpinaţi cu ţuică fiartă şi şampanie. Chiar dacă oferta este una generoasă, reprezentanţii localului spun că braşovencele nu au făcut până acum prea multe rezervări. „Avem o capacitate de 140 de locuri, dar până acum nu s-au ocupat foarte multe. Noi aşteptăm în continuare doamnele singure, dar şi cuplurile să vină să petreacă la restaurantul nostru o seară specială", a spus Eva Korodi, şefa restaurantului „Pescăruş".

Streaptease, mai ieftin

Petrecerile cu stripperi rămân şi în acest an în topul preferinţelor femeilor. Renumita trupă „Chippendales" revine la Braşov, însă dansatorii nu mai evoluează chiar de Ziua Femeii, ci cu câteva zile în avans. Spectacolul va avea loc în 5 martie, în Kasho Club, iar biletele de intrare nu costă foarte mult. Cu numai 30 de lei, braşovencele îi pot admira pe celebri dansatori. Doamnele mai pretenţioase pot cumpăra bilete premium sau VIP, cu 65, respectiv 80 de lei şi beneficiază de consumaţie inclusă în preţ.

Cocktail şi muzică de pian

Şi la restaurantul Vesuvius se pregăteşte o petrecere incendiară pentru femei. În 7 şi 8 martie, începând cu ora 20.00, doamnele pot opta pentru o seară cu delicatese culinare, cocktail-uri pentru toate gusturile şi muzică specială. Aici va concerta maestrul pianist Petter Pollack, iar atmosfera va fi completată de mixajele DJ-ilor.  


„Până acum au sunat la noi mai multe femei care au de gând să petreacă de 8 Martie. Capacitatea restaurantului este de 200 de locuri, iar distracţia este garantată. Am pregătit nenumărate surprize pentru doamne şi domnişoare, cum ar fi tombolele cu premii şi tortul casei", a declarat Mimi Nistor, angajată a restaurantului Vesuvius. Petrecerea de la Vesuvius este şi ceva mai costisitoare. Distracţia pentru o persoană costă 99 de lei.

8 Martie, în avans

Petrecerile cu stripperi se vor ţine lanţ în cluburile din Braşov. „Glamour Boys" vor face senzaţie sâmbătă, 6 martie, începând cu ora 24.00, în Glamour Lounge. În aceeaşi seară, la Club Xen, amatoarele de muzică house pot petrece pe ritmurile unor DJ-i renumiţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite