Braşov: Oferă-i pisicuţei Buni o casă călduroasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pisica Buni are 10 ani şi a fost găsită în februarie 2011 printre blocurile de pe strada Neptun, de o doamna care mai are două pisici în apartament. Ea este cea care a contactat Asociaţia Animals Need Us (ANU) Braşov pentru a cere ajutor.

Doamna a donat 150 de ron pentru Buni, care a fost sterilizată şi apoi tratată pentru o bronhopneumonie de care suferea din cauza expunerii la frigul iernii, după care a fost preluată de un voluntar ANU, care o găzduieşte temporar.

image

Buni este o pisică într-un amestec de alb, negru şi roscat, cu păr lung, gen rasa ragdoll, însă nu este de rasă pură. Are un semn distinctiv, doua pete mici negre pe nas. Este liniştită, cuminte, curată, foarte „lipicioasă" şi mănâncă aproape orice. Îi place să stea cu oamenii, să doarmă cu ei, să fie mângâiată şi să se joace.

image

După o lungă perioadă în care a locuit pe străzi, Buni speră să ajungă într-o calduroasă şi să fie îngrijită ca atare. Pisica care vă va umple sufletul de bucurie este potrivită pentru o familie liniştită care să-şi petreacă destul de mult timp cu ea, preferabil să nu aibă alte animale.

image

Pentru adopţie sunaţi la numărul de telefon 0742 374 291 sau scrieţi la adresa de e-mail oana_s19@yahoo.com.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite