Braşov: Oana Paveluc s-a despărţit de Alex Piţurcă exact de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre braşoveanca Oana Paveluc, cea mai frumoasă româncă, şi fotbalistul Alex Piţurcă a luat sfârşit. Anunţul a fost făcut de către cei doi, pe o platformă de socializare online, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Chiar în noaptea Sfântului Valentin, cei doi au anunţat aproape în acelaşi timp pe Facebook că sunt liberi. El a făcut primul pas, iar un apropiat al cuplului a explicat pentru click.ro că relaţia lor scârţăia de mai mult timp. „Probabil nu au mai suportat presiunile celor din jur. Neînţelegerile au început să apară încă de la începutul lunii februarie, când ambii au avut programe foarte încărcate. Ea era solicitată să participe la multe evenimente caritabile, iar el nu-i putea fi alături din pricina antrenamentelor. Acum, de când el a plecat din ţară, starea lucrurilor s-a agravat şi din cauza distanţei", a spus prietenul lor.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE DESPĂRŢIREA CELOR DOI

Patru luni de relaţie
Oana Paveluc l-a cunoscut pe fostul jucător al Universităţii Craiova printr-o reţea de socializare. După o lună de tatonare, cea mai frumoasă româncă i-a acordat o întâlnire fotbalistului în lună octombrie a anului trecut. La începutului lui decembrie au fost în Dubai, iar sărbătorile de iarnă şi le-au petrecut împreună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite