Braşov: O reţea de traficanţi de minore a fost anihilată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: O parte dintre membri reţelei au ajuns după gratii
Braşov: O parte dintre membri reţelei au ajuns după gratii

O reţea specializată în traficul de minore a fost destructurată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov (BCCO). Gruparea, formată din şase membri, cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani, toţi din Braşov, a fost anihilată la sfârşitul lunii noiembrie. Poliţiştii au efectuat la locuinţele suspecţilor şapte percheziţii domiciliare, în urma cărora au strâns dovezi incriminatoare.

Anchetatorii au reuşit să pună mâna pe traficanţi după ce i-au filat timp de patru luni. În toată această perioadă, braşovenii racolau atât minore cât şi majore, pe care ulterior le obligau să se prostitueze în diferite locuri de pe raza municipului Braşov.

Suspecţii intenţionau să le trimită la prostituţie în Grecia, dar, fiind minore, aveau nevoie de acordul părinţilor aşa că nu au avut cum să le treacă graniţa. S-au limitat s-au limitat doar la plasarea lor în diferite locuri din Braşov, printre care Pensiunea «Dreher» sau în faţa hotelului Trifan. Ulterior, suspecţii au schimbat locurile şi au închiriat un  aparatament ", a precizat comisarul şef Gabriel Florescu, şeful BCCO Braşov.

Citiţi întregul articol astăzi în:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite