Braşov: O minoră de 17 ani este căutată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila a dispărut în data de 15 octombrie, dar până acum nu a fost găsită. Persoanele care au văzut-o şi pot da detalii despre adolescentă sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.  

Nicoleta Doina Feşa, de 17 ani din Victoria, a dispărut de-acasă în data de 15 octombrie. Poliţiştii spun că în acea zi minora a mers la şcoală. În jurul orei 13.00, Nicoleta a plecat de la ore şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Părinţii fetei au anunţat dispariţia copilei de-abia după două săptămâni, în data de 1 noiembrie.

Din primele verificări a rezultat faptul că minora obişnuia să mai plece de-acasă, dar pentru trei-patru zile, după care revenea la domiciliu. Nu s-a întâmplat niciodată să lipsească atât de mult. Am demarat procedurile standard de căutare a minorei", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Nicoleta Doina Feşa are 1,55 m înălţime, greutate 40 de kilograme, păr negru ondulat lung, până la nivelul umerilor, ochi căprui, faţă rotundă, iar ca semne particulare are o aluniţă deasupra buzei superioare, iar la mâna stângă, la nivelul cotului,prezintă o deformare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă albă, pulover albastru, blugi albaştri şi pantofi maro,cu toc.

Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau telefonic, prin serviciul gratuit 112.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite