Brasov: „O lume pe dos“ cu Iarina Demian şi Tudor Chirilă, la Reduta(VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul „O lume pe dos“ cu Iarina Demian şi Tudor Chirilă
Spectacolul „O lume pe dos“ cu Iarina Demian şi Tudor Chirilă

Trei dintre cele mai importante piese într-un act din dramaturgia americană vor fi puse în scenă mâine, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.  

„Preludiu şi Liebestod" de Terrence McNally,  „Problema" de A. R. Gurney Jr. şi „Naomi în camera de zi" de Christopher Durang sunt piesele reunite într-o temă comună, „O lume pe dos". Povestea tragi-comică este un semnal de alarmă tras prin hohote de râs.

Spectacolul prezintă, fără menajamente, lumea în care trăim, cu problemele ei mărturisite şi nemărturisite, o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg adesea la soluţii limită fiindcă nu îşi mai găsesc nici locul, nici linistea, nici identitatea. „Realitatea este că trăim într-o lume pe dos, din ce în ce mai pe dos. Oamenii sunt victimele acestei lumi şi cu toţii cred că sunt nefericiţi", spune Iarina Demian.

brasov,centrul cultural reduta brasov,iarina demian brasov,tudor chirila brasov,spectacol brasov

În spectacol, un dirijor celebru, un cuplu de tineri căsătoriţi, un concert maestro, o soţie şi o soprană sunt victimele acestei lumi pe cât de tragice, pe atât de comice.

Iarina Demian urca, din nou, pe scena

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Tudor Chirilă, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu şi Andrei Runcanu, precum şi Iarina Demian, în dublu rol: regizor şi actriţă. Chiar dacă de sase ani, Iarina Demian nu a mai urcat pe scenă, făcând doar regie, anul acesta i-a venit ideea de a urca pe scenă alături de fiul ei, Tudor Chirilă.

brasov,centrul cultural reduta brasov,iarina demian brasov,tudor chirila brasov,spectacol brasov

„Legatura de sânge dintre mine şi Tudor nu face decât să iasă totul bine. Ne cunoaştem unul altuia toanele şi ne evaluăm reciproc. Când suntem pe scenă suntem doar doi actori, pentru că ne apripiem foarte mult de personajul pe care îl interpretăm", a declarat Iarina Demian.

Biletele pentru spectacol se gasesc online pe eventim.ro, în librariile Humanitas, în retelele de magazine Germanos, Vodafone si Orange precum si la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite