Braşov: O fată de 21 de ani a fost găsită arsă în locuinţa mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 21 de ani din Făgăraş a fost găsită moartă , sâmbătă după-amiază, în casa mamei ei, în condiţii suspecte. Lucica Crişan a fost găsită dezbrăcată, întinsă pe pat şi cu trupul parţial carbonizat. Întreaga cameră era afumată. Surse din rândul anchetatorilor spun că trupul prezenta şi mai multe urme de înţepături.

Macabra descoperire a făcut-o chiar fratele fetei care a sunat imediat la 112. Lucica Crişan a pretrecut vineri noaptea într-un club din Făgăraş. Ultima persoană care a vorbit cu ea a fost chiar fratele ei. Acesta a povestit anchetatorilor că tânăra l-a sunat vineri noaptea şi i-a spus că a ajuns acasă, fără a-i da alte detalii.

Crimă sau accident?

Anchetatorii merg acum pe două variante. Una ar fi crima. Fata ar fi putut fi ucisă de o persoană cu care s-a întors din club. A doua ipoteză este cea a unui accident nefericit. Tânăra ar fi putut adormi cu o ţigară aprinsă în mână şi din această cauză, în încăpere ar fi putut izbucni un incendiu.

Procurorii aşteaptă necropsia pentru a stabili exact care a fost cauza decesului. „ Cadavrul se află deja la Laboratorul de Medicină Legală Braşov. Aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă sunt suspiciuni de omor în acest caz", ne-a declarat Sanda Mateş, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Specialiştii vor face şi analize toxicologice pentru a vedea dacă fata avea sau nu alcool în sânge în momentul în care s-a produs decesul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite