Braşov: O fată de 14 ani a fost violată de un recidivist cu 18 ani mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 14 ani din Săcele a trecut prin momente de groază după ce, acum două zile, a fost violată de un recidivist de 32 de ani. 

Adolescenta a plecat de la şcoală împreună cu o colegă, de etnie romă. Aceasta din urmă i-a propus să mearcă în Gârcini, acasă la iubitul ei. Imediat ce au ajuns în locuinţă l-au găsit şi pe Petre Racolţea. După ce colega şi concubinul ei au părăsit casa, recidivistul a tăbărât asupra copilei. După mai multe ore de chin, fata a reuşit să scape după ce a sărit pe geam.

În tot acest timp poliţiştii o căutau în tot oraşul, după ce tatăl ei o dăduse dispărută. Omul a mers la poliţie la ora 18.00, după ce a văzut că fata lui nu a venit acasă de la şcoală. Bărbatul le-a povestit oamenilor legii că minora nu întârzia niciodată. După mai multe ore de căutări, în jurul orei 22.00, fata a fost găsită rătăcind pe strada George Moroianu.

Petre Racolţea este cercetat pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal şi  riscă să stea 25 de ani după gratii. Poliţiştii au prelevat probe din locuinţa în care a avut loc violul. În cameră s-au găsit şi mai multe sticle de alcool, iar poliţiştii vor să afle dacă victima a fost forţată să bea. Petre Racolţea este recidivist şi mai are la activ o condamnare de nouă ani, tot pentru viol. Bărbatul fusese eliberat din penitenciar în urmă cu doi ani.

„Suspectul a fost reţinut şi prezentat ulterior  Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov, cu propunere de arestare preventivă. Procurorul de caz dispunând cercetarea lui în stare de libertate, cu interdicția de a părăsi municipiul Săcele, pentru o perioadă de 30 zile“, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs acest eveniment.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads

 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite