O braşoveancă a fost violată de un fost puşcăriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a demarat o anchetă
Poliţia a demarat o anchetă

După ce a violat-o, autorul i-a sustras femeii un lănțişor de aur, un telefon mobil, o umbrelă și trusa de machiaj. Bărbatul a fost prins şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru viol şi tâlhărie.

Victima le-a povestit poliţiştilor că incidentul s-a petrecut ieri, într-o locuinţă situată pe strada Lungă, unde femeia, Maria P., de 49 de ani, şi agresorul, Ilie Z. s-au dus în vizită, la un prieten al atacatorului. La un moment dat, Ilie Z. A tăbărât peste femeie, a agresat-o, apoi a violat-o. După aceea, agresoul i-a sustras victimei un lănțişor de aur, un telefon mobil, o umbrelă și trusa de machiaj.  

Când a reuşit să scape din mâine celui care a violat-o, femeia a anunţat Poliţia. „La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat și reținut, pe strada Lungă, pe suspectul în acest caz, Z.Ilie,42 ani, reușindu-se și recuperarea prejudiciului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

În urma cercetărilor efectuate, poliţişti au aflat că suspectul este un fost puşcăriaş, care fusese eliberat de la Penitenciarul Codlea în vara anului trecut, unde fusese închis pentru tâlhărie.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că acesta a fost eliberat condiționat din penitenciar, în data de 06.10.2009, cu un rest de pedeapsă de 1287 zile, fiind condamnat la 10 ani, pentru tâlhărie. Suspectul va fi prezentat azi de polițiști magistraților brașoveni, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi viol", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite