Braşov: Noi automate de bilete, în staţiile de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Braşov a hotărât să amplaseze alte trei automate de bilete în staţiile intens circulate. Acestea vor putea fi utilizate începând de astăzi.

Automatele vor fi montate pe Strada 13 Decembrie, în staţiile Biserica Tractorul, Mircea cel Bătrân (Făget) şi Onix, pe sensul de deplasare spre centrul oraşului. Cele trei noi aparate funcţionează cu bancnote de 1 leu şi 5 lei, precum şi cu monede de 50 de bani şi eliberează patru tipuri de bilete: bilete pentru o călătorie, pentru două călătorii, bilete cu două călătorii pentru pensionari, precum şi bilete pentru linia 20, Livada Poştei-Poiana Braşov.

Automatele tipăresc pe loc biletele de călătorie, eliberând în acelaşi timp, dacă este cazul, şi restul de bani. Pentru achiziţionarea biletelor, călătorii îşi pot alege limba în care să funcţioneze aparatul. „Am decis amplasarea automatelor în aceste locaţii pentru că acele staţii nu aveam case de bilete proprii şi înregistrăm un flux important de călători pe acel tronson", a spus Augustin Pulpea, directorul RAT Braşov.

Automatele prind bine

RAT Braşov mai are în exploatare trei automate de bilete, instalate la mijlocul lunii aprilie în trei importante capete de linie, respectiv în Livada Poştei, Gară şi Saturn. „Aparatele sunt tot mai folosite de braşoveni, astfel că, în cursul lunilor mai şi iunie, de la automate au fost achiziţionate bilete de călătorie în valoare totală de 29.334 şi, respectiv, 29.185 lei", a spus Siviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RAT.       

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite