Braşov: Multă culoare şi bucurie în Parcul Titulescu, de 1 iunie (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii de la şcolile şi grădiniţele din municipiul Braşov au fost poftiţi, astăzi, la joacă în parc.

Mai multe asociaţii din Braşov le-au pregătit micuţilor diverse jocuri tematice pentru ca aniversarea de 1 iunie să fie una de neuitat.

image

„Pentru a le oferi micuţilor o zi de 1 iunie cu adevărat deosebită, alături de noi au fost Fundaţia FAST, reţeaua CAN, Asociaţia Edu For All, Asociaţia Caritas, Muzeul «Casa Mureşenilor» şi Biblioteca Judeţeană «George Bariţiu»", a declarat Claudia Popa, preşedintele Asociaţiei Colors.

image
brasov, parcul titulescu brasov, 1 iunie brasov, ziua copilului brasov

Copiii au făcut costume din hârtie şi felicitări, au desenat pe coli şi pe asfalt, dar s-au şi bucurat împreună în cadrul jocurilor copilăriei.

image

Şotron şi prinsea au fost invitaţi să se joace şi mai mulţi copii de etnie romă, care s-au bucurat că, măcar pentru o zi, nu mai sunt discriminaţi.

image
image

„Aceşti copii nu au ieşit niciodată în parc. Am reuşit să îi scoatem măcar pentru câteva ore din comunitate, să-i educăm şi să îi ajutăm să se integreze în societate. Micuţii vor să înveţe, să fie ca alţi copii şi să aibă încredere în ei", a declarat Anca Mezei, voluntar al Fundaţiei Fast.

image

Printre aceştia s-a numărat şi Gabi Marin, de 8 ani, din Săcele. „Îmi place tare mult aici în parc. M-a desenat cineva pe faţă şi m-am jucat cu alţi copii", a spus încântat băiatul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite