Motănelul Mishu vrea la tine acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mishu, un motănel norocos de şapte luni, cu ochişorii căprui-gălbui şi foarte blânzi a fost salvat de la moarte, după ce nişte oameni au încercat să îl otrăvească.

 „Am lins puţin din acea otravă care mi-a omorât prietena şi de aceea, o perioadă, am avut probleme. Din fericire, mămica mea adoptivă temporară m-a salvat la timp de la tragedia care, cu siguranţă urma", este descris pisoiul de Ioana Secarea, unul dintre voluntarii Asociaţiei Animals Need Us (ANU) Braşov.

image

Mishu are acum carnet de sănătate, este deparazitat, vaccinat, deci este sănătos tun. Este educat să-şi facă nevoile la nisip, nu se urcă pe masă, nu este agresiv şi nu miaună foarte mult. Jucăriile lui preferate sunt mingiile şi cozile pisicuţelor prietene din casa mămicii lui adoptive.

image
image

Cuminţelul motănel are nevoie de un cămin şi de nişte stăpâni cărora să le dăruiască multă iubire, pentru că este tare pupăcios. Dacă vreţi ca Mishu să vă însenineze ziua, adoptaţi-l şi, cu siguranţă, vă va iubi mai mult cu fiecare mângâiere.

Pentru adopţie sunaţi la numerele de telefon: 0727 209 291 sau 0741 976 027 sau scrieţi pe adresa de e-mail: ghicalina@yahoo.com.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite