Brasov: Mopedist luat pe capotă de şoferul unei Dacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un făgărăşean a ajuns în spital, după ce a fost luat pe capota unei maşini. Bărbatul rănit se deplasa cu ajutorul unui scuter, în mometul în care a fost accidentat de un autoturism. La faţa locului a ajuns o ambulanţă Smurd şi două echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Conducătorul mopedului se deplsa pe strada Meltea – când ajuns în dreptul unui supermarket, a fost izbit în plin de o maşină. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje ale poliţiei Făgăraş. După măsurători şi cercetări, oamenii legii au stabilit cauza şi vinovatul accidentului.

„Autoturismul marca Dacia, cu numărul de înmatriculare BV O4 RCP, se deplasa strada Tudor Vladimirescu către strada Cetăţii, a ajuns la o intersecţia cu magazinul Penny Market, a efectuat virajul stânga către magazin fără să se asigure că din sens opus se apropie un mopedist, nu i-a acordat prioritate acestuia, iar în urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a mopedistului. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraş şi se află în afara oricărui pericol“ a declarat Alexandru Rus, subinspector la Poliţia Rutieră Făgăraş, pentru bzf.ro.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite