Braşov: Moarte misterioasă în cazul cadavrului de la Petrom (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi medicii au efectuat autopsia cadavrului în cursul zilei de astăzi, nu au putut stabili deocamdată cauza morţii. Pentru asta ei vor efectua analize suplimentare, atât la Braşov cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici".

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov „analizele vor fi efectuate mâine sau poimâine. În schimb, cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi la autopsie nu au fost găsite leziuni interne. Pe corp s-au găsit doar urmele arsurilor".

În aceste condiţii anchetatorii merg mai mult pe varianta unui accident nefericit decât pe pista unei crime. Una dintre ipoteze este aceea că bărbatul ar fi adormit cu ţigara aprinsă în mână, ceea ce i-ar fi provocat victimei arsuri pe circa 10% din suprafaţa corpului. Cu toate acestea, din fostul depozit Petrom au fost ridicate, atât aseară cât şi astăzi, mai multe obiecte care pot oferi indicii despre moartea bărbatului.

Oamenii legii nu au reuşit deocamdată să identifice cadavrul. Tot ce se ştie până acum este că persoana arsă era un bărbat cu vârsta aproximativă de 25-30 ani şi din primele indicii acesta ar fi fost un om al străzii.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite