Mită, în bani şi porci, la Rupea (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani a fost reţinut pentru dare de mită. Anchetatorii îl cercetează pe acesta pentru că ar fi încercat să mituiască un poliţist ca să „îl ajute" într-un dosar penal.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au emis o ordonanţă de reţinere pentru infracţiunea de dare de mită.

Potrivit acestora un bărbat ar fi dat unui poliţişt din cadrul Postului de poliţie TF Rupea suma de 1000 de lei şi i-ar fi promis acestuia şi un porc.

La schimb, poliţistul ar fi trebuit să „sară cu vederea" anumite aspecte din cercetarea întreprinsă într-un dosar penal întocmit pentru infracţiuni de delapidare.

Bărbatul a predat la punctul de colectare a fierului vechi a unei societăţi comerciale o cantitate de 5.360 kg fier vechi, provenind din peste 40 de cupoane de şine de cale ferată cu lungimea între 2 şi 4 m. În schimbul mărfii, fără documente de provenienţă, gestionarul punctului de lucru i-a plătit acestuia 2.600 de lei.
Când a fost chemat la postul de Poliţie TF pentru a aduce documentele de provenienţă şi avizul de însoţire a materialului feros menţionat, bărbatul i-a promis poliţistului bani. Ulterior, anchetatorii au organizat un flagrant.

Procurorii au formulat astăzi propunere de arestare faţă de inculpatul în cauză.

Update ora 16.00

Instanţa nu a dispus arestarea bărbatului, ci doar i-a interzis acestuia să părăsească ţara. Procurorii au contestat prin recurs decizia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite