Braşov: Miss şi mister „Trăsnit“ şi Cursa Trăsniţilor, pe pârtia Bradul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii au misiunea de a coborî pârtia cu o sanie cât mai trăsnită şi pot câştiga premii substanţiale în valoare totală de 20.000 de lei.

Persoanele fizice sau companiile se pot înscrie în concurs şi sâmbătă între orele 12.00 şi 14.00, la baza pârtiei Bradul din Poiana Braşov. Tot aici vor fi parcate şi săniile echipelor participante.

Startul cursei se va da la ora 19.00, cu un show de lasere impresionant. Premiile pentru cele mai trăsnite echipe constau într-un weekend în Constanţa pentru patru persoane (locul III), un weekend în Sibiu tot pentru patru persoane (locul II) şi o excursie de patru zile în Praga pentru patru persoane (locul I).

Taxa de participare pentru persoanele fizice este de 30 de lei, în timp ce participanţii care reprezintă echipa unei companii (maxim 6 persoane) este de 1.500 de lei, iar pentru fiecare membru în plus se va plăti 100 de lei/ persoană. 

„Miss Cursa Trăsniţilor"

Concursul se adresează atât fetelor cât şi băieţilor, condiţia de participare fiind ca doritorii să aibă o ţinută cât mai trăsnită şi să pună în scenă un show inedit.

Premiile pentru originalitate, popularitate şi cel mai bun show constau în costume de baie şi vouchere în valoare de 200 de lei pentru o zi de înfrumuseţare.

La baza pârtiei se pot consuma mici, cârnaţi, vin fiert, ceai , cafea şi ţuică  fiartă.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite