Miresele au uitat de alb şi vor să poarte negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul poate fi vizitat până duminică, la ITC Braşov
Târgul poate fi vizitat până duminică, la ITC Braşov

Comercianţii au venit cu promoţii şi fac reduceri substanţiale pentru tinerii care vor să îşi unească destinele în acest an. Rochii de mireasă ieşite din comun, cu accente de neru şi roşu, cu tentă romană şi volane argentiniene. Acestea sunt noile tendinţe în materie.

VEZI MAI MULTE POZE AICI!

Târgul „Mirii anului 2010" şi-a deschis porţile, la ITC Braşov, cu oferte atractive, pentru toate buzunarele. Comercianţii promit reduceri substanţiale, atât la ochiile de mireasă, cât şi la accesorii şi servicii.

Anul acesta, creatorii pun foarte mult accentul pe rochiile mulate din voal, sau pe cele cu volane şi de inspiraţie antică. De pe rochii nu lipsesc cristalele Swarovski sau perlele, care dau o notă de elegantă şi un plus de rafinament mireselor.

Culorile, însă, depăşesc orice imaginaţie. Cele mai nonconformiste domnişoare pot alege rochii de mireasă roşii sau cu accente de negru.

Braşov: Târgul „Mirii anului“ poate fi vizitat până duminică, la ITC

„Anul acesta ni s-a solicitat, în general, negru. Nu neapărat rochii negre, ci combinaţii de alb sau ivory, cu amprente de negru. Putem oferi şi culori mai calde. În tendinţe sunt şi foarte multe materiale naturale, trenele cât mai pompoase şi mai lungi şi fără tradiţionalul voal. Noi indicăm voalul cu floricele, purtat, eventual, doar la biserică", ne-a spus Mirela Staicu, vânzătoare.

Ea a adăugat că au fost cazuri în care domnişoarele aflate în pragul nunţii s-au decis la rochii de seară de culoare roşie, pentru a ajunge la altar. Preţurile rochiilor de mireasă se încadrează între 900 şi 14.000 de lei.

Mirele, mai pragmatic

Şi pentru vitorii miri sunt oferte mai extravagante. Potrivit comercianţilor, culoarea anului 2010 în materie de costum de mire este negrul, care prezintă sobrietate şi, spun creatorii, pragmatism.

La bărabaţi se poartă costumele negre, smokingul şi, în general, combinaţiile de mătase cu lână. Mirele de anul acesta este un pic mai practic decât cel de anul trecut, dar nunta este aceeaşi şi dorinţa de a arăta bine, rămâne. Avem foarte multe reduceri" , ne-a spus Carmen Midoi. Preţul unui costum de ginere pleacă de la 350-450 de lei.

Braşov: Târgul „Mirii anului“ poate fi vizitat până duminică, la ITC

Şi la decoraţi şi amenajări interioare ale sălilor de nunţi tendinţele sunt schimbate. Mai nou, tinerii însurăţei aleg să-şi decoreze sala de petrecre în culoarea violet.

Lilaul, roşul, mai ales culorile metalizate şi lucioase sunt în topul preferinţelor în materie de amenajări interioare", ne-a spus Gina Dobrescu.

Târgul „Mirii anului 2010" de la ITC este deschis până duminică şi poate fi vizitat între orele 10.00 şi 20.00.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite