Braşov: Mioriţa rescrisă. Un cioban şi-a torturat şi omorât în bătaie doi colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băutura l-a transformat în monstru pe un tânăr de 26 de ani care lucra ca cioban în zona Homorod. După ce a băut toată ziua, ciobanul s-a luat la ceartă cu cei doi colegi ai săi şi a început să îi bată cu o prăjină smulsă de la o căruţă.

După ce a băut bine, agresorul s-a transformat într-o fiară de neoprit. Cu un par şi un băţ de salcâm a început să îşi lovească colegii până când i-a pus pe amândoi la pământ.

A încercat să îi lege apoi cu lanţuri. Pe unul dintre ei a şi reuşit, pe cel de-al doilea lăsându-l să zacă pe iarbă, la numai câţiva metri de locul în care s-a pus apoi să doarmă.

„Incidentul a avut loc ieri după-amiază, iar peste noapte, cel legat cu lanţuri a şi murit. Celălalt nu a mai putut pleca de acolo fiind lovit foarte puternic, pe tot corpul", spune procurorul Carmina Reit, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

De faţă la toată grozăvia au fost alţi trei ciobani . Aceştia susţin că au încercat să îl potolească pe agresor însă nu a fost cu putinţă pentrru că au fost şi ei ameninţaţi şi chiar loviţi. Tot ei au fost şi cei care au chemat ambulanţa în această dimineaţă.

 Medicii care nu a mai putut face nimic pentru victima care a fost legată cu lanţuri. Cel de-al doilea cioban a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Braşov.

Ambele victime au foarte multe leziuni interne şi au fost loviţi pe toată suprafaţa corpului. Agresorul a fost reţinut şi mâine vom face propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de omor şi tentativă de omor, în cazul în care ce-a de-a doua victimă supravieţuieşte", mai adaugă procurorul Carmina Reit.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite