Elena Udrea este speriată de cancer! Ministrul Turismului renunţă la telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea este hotărâtă să renunţe la telefonul mobil, Foto: Stelian Grăjdan
Elena Udrea este hotărâtă să renunţe la telefonul mobil, Foto: Stelian Grăjdan

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea a mărturisit că se simte ameninţată de efectele negative ale telefonului mobil. Ea este hotărâtă să reununţe la celular şi să apeleze la telefonia fixă.

Imediat după studiul efectuat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care arată că radiaţiile telefonul mobil pot cauza cancer, Elena Udrea este hotărâtă să se protejeze de aceste efecte nocive. . „Pentru că îmi este frică de ceea ce s-a arătat în acest studiuşi pentru că simt deja efectele utilizării telefonului mobil timp îndelungat, am decis să folosesc hands free-ul, după care voi renunţa la telefonul mobil“, a mărturisit Elena Udrea.

Ministrul Turismului spune că are deja câteva simptome clare pe care le pune în seama utilizării celularului, cum ar fi: tulburări de vedere, de concentrare şi dureri de cap la sfârşitul zilei.

„Înainte de a exista telefonul mobil vorbeam foarte bine la telefonul fix şi reuşeam să ne facem treaba.După ce voi renunţa la celular, probabil la fiecare oprire o să-mi verific toate apelurile de la cabinet şi o să încerc să rezolv lucrurile în felul acesta. Practic, cine va dori să vorbească cu mine, ori mă va găsi la birou, ori îmi va lăsa un mesaj“, explică Ministrul Turismului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite