Braşov: Micuţul Siluan s-a întors acasă sănătos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, micuţul Siluan a împlinit un an şi s-a bucurat alături de familie. Bebeluşul a fost supus, la sfârşitul anului trecut, unui transplant de ficat în Germania.

Micuţul Siluan a venit pe lume cu o boală gravă a ficatului. Este al treilea băiat al familiei Bota şi a fost diagnosticat la o Clinică din Salzburg, când avea numai câteva luni, cu ciroză şi hipoplazie a căilor biliare. După numeroase controale medicale, tratamente costisitoare şi multă durere, singura şansă la viaţă pentru Siluan o reprezenta un transplant de ficat la o clinic din străinătate. Treptat, cu ajutorul oamenilor cu suflet, familia Bota a reuşit să strângă suma de 126.000 de euro, necesară transplantului. CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE SILUAN

Bebeluşul braşovean şi familia lui au ajuns în luna noiembrie la Institutul Medical din Hannover, Germania. Donatoarea a fost chiar mama micuţului Siluan, Cecilia Bota. Din fericire, transplantul a fost efectuat cu succes. Recuperarea rapidă a micuţului din Braşov a însemnat o minune pentru medicii din Hannover, pentru că, la două luni şi jumătate după transplant, Siluan a fost externat.  

image

Bebeluşul Siluan a fost operat, cu succes, în Germania

Fericit alături de familie

Micuţul Siluan se află acum acasă şi este înconjurat de dragostea părinţilor, a bunicilor şi a celor doi frăţiori, Samuel şi David. „Suntem foarte fericiţi cu toţii. Siluan este mărturia purtării de grijă a lui Dumnezeu, a capacităţii oamenilor de a se uni în iubire, a faptului că se poate să muţi şi munţii cu puterea credinţei şi cu rugăciunea semenilor pentru semeni. Ieri a împlinit un an de viaţă, după ce aproape un an a suferit şi a plâns de durere", a scris preotul George Bota, tatăl micuţului Siluan, pe blog.

Pentru a evita eventualele complicaţii, Siluan face săptămânal analize, urmează un tratament medical, iar în luna spetembrie este programat pentru noi investigaţii la clinica din Germania.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite