Braşov: Meşotiştii au sărbătorit „Ziua colegiului“ (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi profesorii unuia dintre cele mai prestigioase colegii din Braşov au „chiulit" astăzi de la ore pentru a-şi serba ziua. Pe parcursul festivităţii, cei care au obţinut rezultate deosebite, pe parcursul anului şcolar, au fost premiaţi.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Elevii şi cadrele didactice de la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă" au sărbătorit, încă o dată, faptul că au statutul de meşotişti. Îmbrăcaţi în uniforme, elevii au pregătit diverse activităţi cultural-artistice. Recitalurile şi spectacolele  de dans, prezentate „spectatorilor" în sala de sport s-au ţinut lanţ.

image

„Chiar dacă festivitatea trebuia să aibă loc pe 30 ianuarie, anul acesta sărbătorim puţin mai devreme. Meşotiştii se simt bine la astfel de sărbători şi sunt onoraţi că fac parte din acest colegiu", a declarat Octavian Polexa, directorul colegiului.

image

Meşotişti care au obţinut rezultate deosebite, pe parcursul anului şcolar au fost premiaţi. Printre aceştia s-a numărat şi cel mai activ elev la capitolul activităţi extraşcolare. „Am fost premiat pentru coordonarea activităţii desfăşurată cu ocazia Sfântului Nicolae la Brădet. Am strâns bani pentru cadouri şi le-am făcut făcut o bucurie copiilor de acolo", a spus Mihai Hriniuc, elev în clasa a XI-a.


 

image

„Am ales acest liceul pentru că am aflat că profesorii sunt bine pregătiţi",

image

Adina Petrache,

elevă clasa a IX-a.

„Aici se învaţă foarte bine, iar titlul de meşotist reprezintă o mândrie pentru noi", 

image

Diana Comşa,

elevă clasa a IX-a.

„Cânt de fiecare dată la festivităţile şcolii şi mă bucur că sunt elevul acestui colegiu",

image

Horia Ghoerghe,

elev clasa a XI-a.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite