Braşov: Marş în memoria celor două fete decedate în accidentul de pe strada Carpaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii vor aprinde câte o lumânare în memoria celor două fete decedate. Foto: arhivă
Tinerii vor aprinde câte o lumânare în memoria celor două fete decedate. Foto: arhivă

Prietenii celor două tinere care şi-au pierdut viaţa în urma groaznicului accident de pe strada Carpaţilor organizează mâine, de la ora 21.30, un marş in memoriam.

Cercetările în dosarul accidentului care a avut loc, în urmă cu o săptămână, pe strada Carpaţilor, sunt îngreunate de faptul că Poliţia Braşov nu a achitat, Serviciului de Medicină Legală rezultatele necropsiei în cazul celor două tinere de 20 de ani, decedate în urma impactului. Mai multe, AICI

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

La eveniment sunt invitaţi toţi cei care le-au cunoscut, dar şi pasionaţii auto braşoveni. Marşul este dedicat celor două tinere care se odihnesc acum în lumea celor drepţi, Loredana Biciuşcă şi Ramonei Pasăre, care aveau numai 20 de ani.

Şmecherul braşovean care a ucis două fete, anchetat de procurori

Reamintim că acestea au decedat în urma unui accident grav petrecut sâmbătă seara (9 octombrie), pe strada Carpaţilor din Braşov.

Şmecherul care le-a ucis pe Ramona şi Loredana este un vitezoman recidivist

Adunarea va avea loc mâine seară, de la ora 21.30, în parcarea din Livada Poştei. De aici, tinerii vor face o coloană până la locul incidentului, unde vor aprinde câte o lumânare în memoria Loredanei şi Ramonei.

Cătălin Chiţa a ucis două fete, dar spune că nu e şmecher

A treia victimă a accidentului, Andreea Şerban (20 de ani) se află în continuare în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov. Tânăra este în continuare ţinută de aparate, iar părinţii speră ca fiica lor sa-şi revină.

LOREDANA A FOST CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite