Braşov: Mafia imobiliară israeliană, dezbătută în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetăţeanul americano-israelian Abraham Cohen, acuzat că a înşelat mai mulţi investitori israelieni, este chemat astăzi la Tribunalul Braşov pentru a da socoteală în faţa legii. El este acuzat de un alt evreu, Ithzak Lazar, că l-ar fi înşelat cu 390.000 euro.

Ithzak a cumpărat, prin intermediul lui Cohen, mai multe spaţii din Braşov. Cohen a primit mandat pentru administrarea lor, numai că nu a fost de bună credinţă şi a încheiat un contract prin care spaţiile erau închiriate, la un preţ modic, prin firma lui, Alpha House Imobiliare. Practic, Cohen a semnat un contract atât la mandatar, cât şi la mandant.

Abraham Cohen tergiversează procesul susţinând că nu cunoaşte limba româna. La termenul trecut a avut un traducător, dar l-a refuzat sub pretext că acesta nu ar traduce corect spusele sale. În consecinţă la termenul de azi va fi adus un alt traducător.

De asemenea, Cohen îşi susţine nevinovăţia. „Ithzac ştia de toate actele care s-au făcut în legătură cu imobilele lui. Împreună au fixat preţul chiriei pentru a nu plăti un impozit dublu, în România şi în Israel", spune Adrian Rusu, avocatul lui Cohen.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite