FOTOGALERIE „Lumea văzută de copii“, la Galeria Kron-Art

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de elevi cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani, de la secţia de Pictură şi grafică, din cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Tiberiu Bredicianu“, vă invită într-o „Lume văzută de copii".

Elevii au fost coordonaţi de profesoara Mihaela Modâlcă, iar prin tematică şi colorit, micuţii artişti au dovedit că au abilităţi de viitori pictori. 

VEZI AICI FOTOGALERIE

„Este o lume frumoasă văzută de cei mai mici artişti de la şcoala noastră. Sper că printre ei să existe artişti de valoare care să ne reprezinte pe viitor atât în ţară cât şi în străinătate. Ţinând cont că este săptămâna copiilor am vrut să începem de luni prin a-i sărbătorii pe micii artişti“, a declarat Carmen Moruz, directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu" Braşov.

image

Cele peste 50 de lucrări expuse în cadrul Galeriei Kron-Art sunt adevărate opere de artă.

image

„Pasărea Paradisului“, „Carnaval“, „Acvariul din Barcelona“ şi „Singurătate“ sunt câteva lucrări prin care elevii aduc bucurie în sufletele tuturor vizitatorilor.

„Am desenat nişte răţuşte pe lac. Îmi place foarte mult când le vâd cum se bălăcesc în apă“, a spus Teodora Radu Roşca (8 ani), elevă la Şcoala Generală Nr. 27 din Braşov.

image

Expoziţia „Lumea văzută de copii" poate fi vizitată până pe 3 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite