Braşov: Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile încep în data de şase ianuarie
Înscrierile încep în data de şase ianuarie

Studenţii care vor să câştige un ban în vacanţa de vară au şansa să muncească în Germania. Locurile de muncă, în diferite domenii de activitate, sunt puse la dispoziţia tinerilor prin intermediul Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, însă la preselecţie sunt invitaţi să participe studenţi de la toate facultăţile din ţară.

Condiţia este ca toţi candidaţii să cunoască limba germană şi să aibă maxim 35 de ani. Studenţii care sunt în ultimul an de studiu nu sunt primiţia l preselecţie.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 6 - 20 ianuarie 2010, între orele 10:00-15:00, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. Actele necesare pentru întocmirea dosarului sunt: copie după actul de identitate şi, opţional, după paşaport, adeverinţă de la facultate, în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri se urmează, adeverinţă de la facultate de tip „Immatrikulationsbescheinigung" , formular tipizat  ce se găseşte pe site-ul agenţiei, dar şi trei poze, tip buletin. Totodată, la înscriere, studentul trebuie să prezinte o recomandare de la unul dintre profesorii de la facultate. Candidaţii care studiază la facultăţi particulare trebuie să facă dovada că instituţia este acreditată.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite