Locuitorii din Sfântu Gheorghe, evacuaţi din cauza unei viituri, s-au întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cele o sută de case din Sfântu Gheorghe, evacuaţi, ieri seară, din cauza unei viituri, s-au întors la locuinţele lor. În prezent, pericolul de inundaţii a trecut, iar oamenii speră să nu mai plouă.

Conform reprezentanţilor ISU Covasna viitura a trecut fără a afecta casele şi gospodăriile localnicilor din Sfântu Gheorghe, situate pe malul unui pârău. 

Aproximativ o sutã de case din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, situate pe malul unui pârău, unde se aşteapta o viitură în noaptea de luni spre marţi, au fost evacuate, ordinul în acest sens fiind semnat luni noaptem, conform Mediafax.

Autorităţile au dat, luni noapte, ordin de evacuare din aproximativ o sută de case din municipiul Sfântu Gheorghe, aflate la intrarea în oraş, dinspre localitatea Vâlcele, ca măsură preventivă, după ce lacul aflat în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe s-a umplut, iar apa se revărsa în pârâul care intră în municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, pericolul a trecut, astfel că azi dimineaţă, începând cu ora 3.00, cei evacuaţi s-au putut întoarce, în siguranţă, la casele lor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite