Braşov: Leloo Rally Team debutează în CN de Raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovul a găzduit astăzi un eveniment dedicat pasionaţilor de automobilism sportiv şi nu numai: lansarea echipei de raliu „Leloo Rally Team", care va participa în Campionatul Naţional de specialitate.

Pilotul braşovean Dragoş Leluţiu, cel care va participa în CN de Raliuri, are o vastă experienţă în domeniu, fiind câştigătorul din acest an al grupei N2 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC).

Tânărul pilot a reuşit să fie un învingător constant în CNVC, în 2009, controlând foarte bine cei 180 CP ai maşinii sale de concurs - Honda Civic 3D SiR (EK4), pe parcursul întregului sezon, compus din 14 etape.

Prin lansarea echipei Leloo Rally Team am încercat să facem şi puţin "lobby" raliului (nu doar echipei), încercând să transmitem cât mai multor oameni că raliul este un sport frumos, incitant, care devine tot mai accesibil (cel puţin din ipostaza privitorului) şi care are nevoie de cât mai mulţi fani, nu doar la Braşov, ci şi la nivel naţional", a subliniat managerul echipei Leloo Rally Team, Adrian Leluţiu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite