Braşov: La 14 ani are 9 dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre o adolescentă care şi-a făcut obiceiul de a intra în casele oamenilor şi a le fura diverse bunuri din hainele lăsate în holul locuinţei.

Copila a fost prinsă ieri seară, în flagrant, de un bărbat care vroia să îl lase fără bunuri. Fata a intrat într-o locuinţă de pe strada Calea Bucureşti, profitând de faptul că uşa nu era încuiată. Loredana G. a intrat cu intenţia de a fura mai multe bunuri, moment în care a fost văzută de proprietarul apartamentului. În acel moment copila a vrut să fugă, dar nu a mai avut scăpare. Braşoveanul a anuţat imediat poliţia, iar fata a fost prinsă.

 „Cu ocazia controlului corporal sumar efectuat asupra ei s-a găsit un telefon mobil care, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat ca fusese sustras, în aceeași zi, prin mod de operare similar, dintr-un alt bloc de pe Calea Bucuresti. Polițiștii au prezentat-o, în cursul acestei zile, Serviciului Medicină Legală Brașov, pentru a se stabili daca are discernământ, în funcție de rezultatul expertizei urmând să se întreprindă măsurile legale ce se impun", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii povestesc că Loredana G. a intrat în atenţia lor înainte de a împlini vârsta de 14 ani. Fata provine dintr-o familie dezorganizată şi era internată la Centrul de plasament pentru copii cu nevoi speciale la Brădet. Loredana a fugit de foarte multe ori din centru şi îşi făcea rost de bani furând din casele oamenilor. Metoda ei de operare era de fiecare dată aceeaşi: profita de faptul că cetăţenii nu îşi asigurau uşile de acces în locuinţă, intra în holul apartamentelor şi golea buzunarelor hainelor care se aflau în cuier. „Minora a mai fost cercetată în alte patru dosare de furt înainte să împlinească 14 ani și mai este cercetată în prezent în alte 5 dosare similare", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite