GALERIE FOTO Jocurile copilăriei, reînviate în Parcul Tractorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrele jocuri ale copilăriei precum „Prinsea“, „Raţele şi vânătorii“ şi „Maţele încurcate“ au fost reînviate astăzi, în Parcul Tractorul, de peste 20 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Micuţii au fost invitaţi la joacă de Asociaţia Colors, care promovează activităţile de voluntariat în aer liber.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Profitând de ziua călduroasă de afară, braşovenii au ieşit în parc. Cei mai mici dintre ei au avut parte de o surpriză. Copiii au fost invitaţi să se joace alături de voluntarii Asociaţiei Colors. „Asociaţia noastră desfăşoară programe de dezvoltare personal şi de voluntariat. Astăzi, la fel ca şi săptămâna trecută, îi invităm pe copii să se joace în aer liber şi să uite de calculator şi internet", a declarat voluntarul Carmen Budileanu.

image
image

Copiii au socializat şi s-au simţit foarte bine. „Îmi place tare mult că am cu cine să mă joc. E tare frumos aici şi nu am de când să plec prea curând acasă", a mărturisit Georgiana Buga, de 6 ani, care a venit în parc împreună cu mama ei.

image


Încântată şi plină de energie a fost şi Andreea Zaharia de 11 ani, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Generală Nr. 13 Braşov. „E prima dată când vin să mă joc în parc alături de alţi copii. Cel mai mult mi-a plăcut când ne-am jucat «Maţele încurcate»", a spus fata.

image
image

Asociaţia Colors promite că va organiza acţiuni creative pentru copii şi adulţi pe toată perioada verii. Miercuri, începând cu ora 11.00, în Mansarda „Casei Baiulescu", voluntarii asociaţiei vor organiza o serie de acţivităţi pentru adulţi, iar în fiecare weekend călduros îi vor invita pe copii la joacă în parc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite