Braşov: Jafurile de la casele de schimb valutar au ajuns studiu de caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţii de pază au fost instruiţi să-şi facă meseria cât mai bine Foto:arhivă Adevărul
Agenţii de pază au fost instruiţi să-şi facă meseria cât mai bine Foto:arhivă Adevărul

Poliţiştii s-au întâlnit, astăzi, cu 20 de cursanţi care se pregătesc să devină agenţi de pază. Oamenii legii nu au ezitat să le prezinte acestora studii de caz, printre care şi o întregistrare video care suprinde un jaf la o casă de schimb valutar.

Întâlnirea a fost organizată în cadrul Programului local de prevenire şi combatere a infracţiunilor contra  patrimoniului a poliţiştilor de la Compartimentului de  analiză şi prevenire  a criminalităţii,  în colaborare cu Compartimentul Sisteme de pază din cadrul Serviciului de  Ordine Publică al IPJ Braşov.

Oamenii legii s-au întâlnit cu viitorii agenţi de pază pentru a-i face să înţeleeagă responsabilitatea muncii lor. În consecinţă le-au prezentat studii de caz, care au avut ca subiect furturile din societăţi a căror securitate era asigurată de agenţi de pază, date statistice, precum şi o înregistrare video care surprinde un jaf la o casă de schimb valutar.

De asemenea au fost abordate aspecte practice ale Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor , valorilor şi protecţia  persoanelor. Menţionăm că prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului reprezintă o prioritate locală  a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov în acest an, iar astfel de întîlniri au loc periodic cu participanţii la  cursurile  de calificare  în meseria  de  agent de pază", se arată într-un comunicat de presă remis astăzi de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite