Braşov: Investiţii în „Calificarea în Turismul Balnear“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovul a fost inclus în proiect Foto: arhivă
Braşovul a fost inclus în proiect Foto: arhivă

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear (OPTBR) din România derulează un proiect, în urma căruia turismul balnear din România se va adapta noilor cerinţe de pe piaţă. Primul seminar din cadrul proiectului se va desfăşura joi, la Braşov.

Proiectul, intitulat „Calificarea în Turismul Balnear" a debutat la data de 1 iulie 2010 şi se derulează pe o perioadă de 3 ani.

Obiectivele specifice ale proiectului urmăresc: promovarea accesului angajaţilor la programe de calificare şi recalificare în turismul balnear, beneficiile participării la aceste programe,precum şi dezvoltarea şi diversificarea ofertelor de Formare Profesională Continuă, adaptate noilor cerinţe de piaţă. Rezultatele proiectului sunt: consilierea şi orientarea profesională a 4.000 de angajaţi,  calificarea a 2.000 angajaţi în 13 meserii, printre care:  bucătar, tehnician masor, administrator pensiune, ghid, tehnician nutriționist, ospătar, cameristă, tehnician în hotelărie, organizator de conferinţe, tehnician în gastronomie, nămolar, cofetar-patiser, vânzator în unitaţile de alimentaţie", explică managerul de proiect, ec.dr. Tiberiu Foriş.

Proiectul "Calificarea în Turismul Balnear - o şansă pentru viitor!" se  desfăşoară la nivel naţional, în urmatoarele locaţii: Bucureşti, Braşov, Sfântu Gheorghe, Covasna, Sovata, Tuşnad, Galaţi, Mangalia, Constanţa, Tulcea, Călimaneşti-Căciulata, Olăneşti, Govora, Râmnicu Vâlcea, Voineasa, Moneasa, Buziaş, Timişoara, Băile Herculane, Geoagiu-Băi, Băile Felix, Vatra Dornei şi Slănic Moldova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite