Braşov: Înscrieri la Festivalul „Nicolas Simion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cu talete vocal-instrumentale se pot înscrie la Festivalul-Concurs de Interpretare „Nicolas Simion" până în data de 2 mai.

La concurs se pot înscrie formaţii camerale duo, trio, cvartet, cvintet, sextet, septet, octet şi mici grupuri vocal-instrumentale cuprinzând toate categoriile de instrumente, respectând apartenenţa repertoriului de concurs la genul de muzică de jazz, pop şi divertisment.

La concurs sunt acceptaţi atât elevii de şcoală generală, cât şi liceenii talentaţi, care studiază muzica, având, astfel, posibilitatea de a se exprima artistic.

Concurenţii trebuie să pregătească două lucrări diferite ca stil, cu caracter contrastant.

Simion, în juriu

La înscriere, formaţiile de până la cinci membri trebuie să achite o taxă de 50 de lei, iar cele de peste cinci membri o taxă de 70 de lei. De asemenea, participanţii trebuie să completeze o fişă de înscriere şi să depună o copie a partiturilor prezentate în concurs.

Competiţia va debuta vineri, 20 mai, la Sala Festivă a Liceului de Muzică „Tudor Ciortea". Prestaţiile concurenţilor vor fi urmărite îndeaproape de cunoscut artist Nicolas Simion (foto), preşedintele juriului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite