Braşov: Infractor înarmat cu un cuţit şi un vibrator, reţinut de poliţiştii comunitari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii comunitari au găsit asupra bărbatului un cuţit şi un... vibrator
Poliţiştii comunitari au găsit asupra bărbatului un cuţit şi un... vibrator

Poliţiştii comunitari au reţinut noaptea trecută un bărbat care avea asupra sa un card care nu-i aparţinea, un cuţit şi... un vibrator!  

Poliţiştii comunitari au fost sesizaţi de angajaţii unui magazin cu privire la faptul că o persoană încearcă să achite contravaloarea unor produse alimentare cu un card bancar fără a cunoaşte codul PIN. Agenţii comunitari s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că Florin Covaci, în vârstă de 32 de ani,  folosea un card bancar emis pe numele altei persoane.

După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Braşov, Marcel Chirilă, „în urma unui control sumar făcut de agenţii comunitari, asupra bărbatului au mai fost găsite un permis auto emis pe numele proprietarului cardului, un cuţit cu lama de aproximativ 15 cm şi un aparat comercializat de magazinele erotice, respectiv un vibrator. În vecinătatea locului în care a fost legitimată persoana, agenţii au mai găsit un portofel cu mai multe carduri emise pe nume diferite. Suspectul a fost predat lucrătorilor Secţiei 1 a Poliţiei Braşov, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun".

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite