Braşov: Începe loteria vacanţei pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii (CJP) sunt pregătiţi să preia noile formulare de solicitare a unui bilet de tratament într-o staţiune balneară din ţară. Pensionarii sunt aşteptaţi, începând de mâine dimineaţă.

Noile reguli de acordare a biletelor de tratament ar putea elimina cozile formate de cu noapte la sediul CJP, pentru că nu mai contează ordinea de depunere a cererii.

„Începând de mâine începem să preluăm cererile, dar cei interesaţi trebuie să ştie că ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită bilete de tratament balnear este dată acum de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, conform noilor criterii.

Îi rugăm pe cei interesaţi să nu se înghesuie, pentru că nu mai contează ordinea depunerii cererii, ca până acum", a spus Stănica Barbu, director economic al CJP.

Casa Naţională de Pensii nu a furnizat încă informaţii despre numărul de bilete de tratament pe anul 2010, acordate braşovenilor. Noile formulare se găsesc la sediul CJP sau, online, pe site-ul instituţiei. Cererile se pot depune între orele 8.00 şi 16.00.

Găsiţi mai jos lista destinaţiilor balneare de interes naţional şi local:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite